Goedkoop aan tuinmateriaal komen

Een mooie tuin is natuurlijk het visitekaartje van je woning. Om een tuin goed op orde te hebben, is het nodig groene vingers te hebben. Maar met alleen groene duimen kom je er nog niet, want de juiste gereedschap is minstens net zo belangrijk. Het verbouwen van een tuin kan een behoorlijk kostbare klus worden, omdat tuingereedschap en andere tuinmeubels vaak erg prijzig zijn. Het is helemaal niet nodig honderden euro’s uit te geven aan grindtegels of een paar kubieke liters aan zand. Want wat de één zoekt, heeft de ander over. Daarom kun je voordelig jouw tuinspullen verkopen of kopen. Op die manier krijgt het gereedschap nog een tweede leven én verdien je er ook nog eens geld mee. Andersom kan ook: je bespaart juist geld door een tweedehands ton of set tegels te kopen. Want in veel gevallen voldoet tweedehands materiaal nog prima in de tuin.

Van schutting tot jacuzzi

Je kan het zo gek niet verzinnen, of het wordt tweedehands aangeboden. Natuurlijk bieden mensen regelmatig kleine dingen aan, zoals een blik lak of een werkbank. Maar het kan gekker: het is ook mogelijk voordelig aan een jacuzzi of bubbelbad te komen. Dit is mogelijk door een tweedehands jacuzzi te kopen. Wie zelf niet zo’n klusser is, of simpelweg geen tijd heeft, kan ook een hele schutting tweedehands kopen. Je eigen tuin voorzien van bomen, planten of een mooie haag, het kan zonder er veel voor te betalen.

Wat kost dat?

De vraag spookt al snel door je hoofd: “Wat kost al dat gereedschap?” of: “wat moet mijn oude grasmachine nog opleveren?” Het leuke is; dat bepaal je helemaal zelf. Wel is het slim om met een reële prijs te komen, omdat de kans anders groot is dat je een deal misloopt. Schrijf daarnaast ook een leuke advertentie met wat je precies aanbiedt. Een foto erbij is in veel gevallen wel ideaal. Stel: je biedt een set dakpannen aan. Dan is het de vraag hoe die dakpannen er uit zien. Immers; smaken verschillen. Op de website vind je niet alleen gereedschap, maar ook materialen om het uiterlijk van de tuin op te vijzelen. Plaats jouw materialen nu op verkopen.net en start met het verdienen aan tweedehands tuinmeubels of gereedschap.

Beginnende koper

We kunnen ons voorstellen dat het moeilijk is om te beginnen met handelen als je dat nog nooit gedaan hebt. Toch is het niet zo moeilijk zelf tegen een prikkie een tuin bij elkaar te kopen. Verzin wat je precies nodig hebt en ga aan de slag! Hulp nodig? Lees dan het artikel voor beginnende kopers. Op die manier ken je straks alle ins en outs van het kopen van tuinmeubelen, gereedschappen en materialen. Dan heb je in de zomer straks een gezellige eethoek met barbecue of misschien wel een zwembad achter in je tuin staan!