Een tweedehands fiets voor een zacht prijsje

Als student wil je geen honderden euro’s besteden aan een nieuwe fiets. De kans dat de fiets gestolen wordt, is immers groot. En een fiets voor kinderen is maar tijdelijk. Want kinderen groeien snel, en hebben om de paar jaar weer een nieuwe fiets nodig, die beste past bij de lengte en de leeftijd. Het is zonde om honderden euro’s kwijt te zijn aan een nieuwe fiets. Daarom is een tweedehands fiets kopen net zo gemakkelijk. Door je fiets te kopen of verkopen via Verkopen.net, is het mogelijk veel geld te besparen op de aanschaf van een fiets.

Fiets (ver)kopen

Stel je voor: je zoekt een stationsfiets. Stationsfietsen staan erom bekend snel gestolen te worden. Bovendien is de kans groot dat de fiets door weer en wind in een onbewaakte fietsenstalling staat. Dan is het zonde een gloednieuwe fiets te kopen, want de kans is groot dat je deze binnen mum van tijd kwijt bent. Een tweedehands fiets kopen is dan een betere optie. Natuurlijk moet je wel eerst zelf een budget verzinnen. Doorgaans is het mogelijk een nieuwe, goed werkende fiets te kopen tussen de 50 en de 100 euro. Voor de handige knutselaars onder ons is het ook mogelijk onderdelen te kopen en de fiets zelf op te knappen. Maar als ouder heb je opgroeiende kinderen. Kinderen groeien snel, en hun leeftijd, lengte en wensen veranderen voortdurend. Daarom is het niet slim steeds een nieuwe fiets te kopen. Bovendien moeten ouders de fiets van hun kroost ook weer verkopen. Het verkopen van een fiets kan gemakkelijk online. Daarnaast is het ook mogelijk tegen een zacht prijsje nieuwe onderdelen, zoals bijvoorbeeld een zadel, voor een fiets te kopen.

Aandachtspunten

Door nu de tweedehands herenfiets online te kopen of verkopen, kun je veel geld besparen. Een nieuwe fiets kost immers al gauw honderden euro’s, terwijl je voor een tweedehands fiets veel minder kwijt bent.
  Fiets verkopen
 • Maak aantrekkelijke foto’s
 • Vermeld duidelijk de bandenmaat
 • Zorg ervoor dat de fiets zo min mogelijk mankementen heeft
  • Fiets kopen
 • Controleer de fiets op mankementen
 • Maak altijd van tevoren een testritje
 • Let goed op de staat van de wielen
 • Controleer de fiets op het framenummer bij de politie!
 • Beginnen met besparen

  Wist je trouwens dat fietsen vallen onder voertuigen verkopen? Naast het verkopen van je fiets kun je dus ook gemakkelijk je tweedehands scooter verkopen of kopen tegen een aantrekkelijk prijsje. Koop vandaag nog jouw tweedehands fiets of scooter. Natuurlijk is het ook mogelijk een mountainbike of een leuke accessoire voor op de fiets te kopen. We raden bezoekers die voor het eerst gebruik maken van onze site, aan de gids veilig handelen te lezen. Op die manier krijg je tips en trucs om op een veilige en snelle manier voertuigen te kopen en verkopen.