Help

Het kopen en verkopen van producten is vaak niet zo eenvoudig als het lijkt. Je dient met veel omstandigheden rekening te houden en er zijn natuurlijk ook een aantal regels waaraan je je dient te houden. Als je een product op verkopen.net zoekt, gebruik dan de zoekfunctie van de website. Voer goed in wat je zoekt, want het werk heel nauwkeurig. Als je echt naar een specifiek voorwerp opzoek bent, dan kan je ook eens binnen de bepaalde categorieën gaan zoeken. Dit levert vaak meerdere resultaten op en lijdt sneller naar het gewenste object.

Bieden op Verkopen.net

Op Verkopen.net kan je uiteraard bieden op vele verschillende producten die te koop worden aangeboden. Het bod dat je uitbrengt is niet bindend en je bent dan ook niet verplicht om het product voor deze prijs te kopen of verkopen. Ook is het mogelijk om het bod te verwijderen. Als je serieuze interesse in een product hebt, biedt dan een realistisch bedrag. Het is daarnaast ook nog eens handig om gelijk contact met de verkoper op te nemen, want het kan zijn dat het product al verkocht is of dat er iemand al anoniem hoger heeft geboden.

Oplichters

Denk je dat je te maken hebt met een oplichter, neem dan contact met ons op. We stellen dit zeer op prijs en ook help je hiermee andere mensen. Oplichters willen vaak snel te werk gaan en vragen niet naar veel informatie over een product. Ook zijn ze snel tevreden met een relatief laag bod op een product wat eigenlijk veel meer geld waard is.

Account aanmaken

Het aanmaken van een account is verplicht op verkopen.net. Hiermee kan je gaan bieden op producten, maar is het ook mogelijk om zelf producten te koop aan te bieden. Een account is verplicht, omdat er zo betere controle is op eventuele oplichting. Ook krijg je hiermee geen biedingen van mensen die totaal niet geïnteresseerd zijn in een product of dienst.

Zakelijke verkopen

Als je Verkopen.net gebruikt voor zakelijke doeleinden, dan is het aan te raden uw advertentie in de spotlights te zetten. Hiervoor betaal je een klein bedrag en zal de advertentie bovenaan de pagina komen te staan. Dit trekt veel meer bezoekers en het product wordt dan ook sneller verkocht. Voor meer informatie over zakelijke verkopen en doeleinden is het verstandig om eens een mail te sturen en te vragen naar de mogelijkheden.